No.170. Októberi vasárnap

170. hírlevél ~ 2017. szeptember 19. ~ Feladó: Ödön, Susu, Hapsi

Össznépi kirándulás
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Allegro és Presto közös őszi kirándulást tart október 1-jén, vasárnap. Szám, foci, barátkozás az erdei emberekkel, 24 perces némasági verseny, miegymás. A szokásos. Részletek:

Találkozunk 1-jén, vasárnap 8.05-kor a Batthyány téren, a szentendrei HÉV bakjánál. Megváltott jegy ADDIGRA mindenkinél legyen, Szentendréig. Érkezünk 17.39-re a Nyugati pályaudvarra, piros színű vonattal.

Hozni kell: diákigazolványt, budapesti bérletet (akinek van), 600 forintot (induláskor beszedjük), szendvicset (józan mértéktartás!), innivalót. Öltözködni értelmesen, az időjárásnak megfelelően. Közepes táv, elbírható zsák.

Kirándulni pocsék időben is szoktunk, fel kell öltözni. Ha az időjárás kifejezetten katasztrofális, városi megmozdulás lesz - erről szombat este 6-kor születhet döntés, figyeljétek a hírlevelet. Ellenkező híradás hiányában a kirándulás rendben megtartatik.

Visszajelzést kérünk, mégpedig szeptember 29., péntek éjfélig. (Kell a létszám: lesz egy busz, amire előre kell a jegyet megvennünk.)

2018-as időpontok
^^^^^^^^^^^^^^^^^
A "majd talán a jövő nyáron" és a "ne felejtsd el a mi házunk" terminusai: július 3-22. (Allegro), július 22 - augusztus 10. (Presto).